دوره 20 (1403)
دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = انبارمانی
تعداد مقالات: 4
تاثیر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس آویشن شیرازی بر صفات کیفی میوه کنار هندی (Ziziphus mauritiana Lam.) در طول انبار
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 بهمن 1402
چکیده
میوه کنار (Ziziphus mauritiana Lam.) یک میوه استوایی با ارزش غذایی بالا و عمر انبار مانی کوتاه است. در تحقیق حاضر، میوههای کنار به منظور افزایش عمر انبارداری، بهصورت جداگانه با آلژینات (Al) و اسانس آویشن شیرازی (ZEO) نیم و یک درصد و یا در ترکیب با Al و ZEO تیمار و سپس در دمای 1±6 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 95-90% تا 28 روز نگهداری شدند. نتایج نشان داد ... بیشترتوسعه مدل پیشگو بهمنظور تعیین سفتی میوه "به" بهکمک برنامهنویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی
دوره 16، شماره 5 ، آذر و دی 1399، ، صفحه 655-667
چکیده
استحکام محصولات یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار در میزان بازارپسندی و همچنین تعیین کیفیت میوهها بهخصوص "به" میباشد. لذا در پژوهش حاضر پس از تعیین مجموعهای از تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه، پاسخ صوتی آن طی مدت زمان 4 ماه (هر 15 روز یک بار) موردبررسی قرار گرفت. بهمنظور تعیین سفتی میوه بهصورت غیرمخرب چهار ویژگی (پیک آکوستیک، حداکثر ... بیشترپیشبینی پذیرش کلی میوه موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و مدل رگرسیون فرآیند گاوسی در خلال انبارمانی
دوره 16، شماره 2 ، خرداد و تیر 1399، ، صفحه 171-191
چکیده
توسعه نقاط قهوهای رنگ تأثیر قابل توجهی بر بافت، رنگ و طعم میوه موز دارد بهطوری که ظهور این لکهها کیفیت میوه را کاهش داده و بازارپسندی آن را تحت تأثیر قرار میدهد. در این پژوهش تغییرات مجموعهای از پارامترهای رنگی (قرمز (R)، سبز (G)، آبی (B)، عامل روشنایی (L)، تغییرات رنگ از سبز به قرمز (a)، تغییرات رنگ از آبی به زرد (b)، فام رنگ (h)، اشباع ... بیشتربررسی تاثیر فرآیندهای مختلف رساندن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم طارم
دوره 13، شماره 5 ، آذر و دی 1396، ، صفحه 798-807