زیست فناوری مواد غذایی
اثر ضدباکتریایی سالمونلا در فیلم ژلاتین-پلولان-نانوفیبر سلولز برعلیه سالمونلا تایفی موریوم

اسما انتظاری؛ ناصر صداقت؛ گلشن شاکری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 28 مرداد 1402

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2023.82253.1256

چکیده
  با وجود پیشرفت های به دست آمده در صنعت غذا تقاضای مصرف کنندگان رشد زیادی در مورد کیفیت بالا، ایمنی غذا، و کاهش آلودگی میکروبی یک مسئله جدی است. در این مطالعه، اثر ضدباکتریایی باکتریوفاژ بارگذاری شده در فیلم مرکب ژلاتین-پلولان حاوی مقادیر مختلف نانوفیبر سلولز بر روی محیط آگار بررسی شد. هم چنین، اثر ضدباکتریایی فیلم مرکب ژلاتین-پلولان-نانو ...  بیشتر