شیمی مواد غذایی
بررسی پایداری حرارتی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های آفتابگردان و زیتون تحت تأثیر اسید‌گالیک و متیل‌گالات

مژگان اکبری؛ رضا فرهوش؛ مرضیه معین فرد

دوره 20، شماره 2 ، خرداد و تیر 1403، ، صفحه 217-227

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2023.80273.1228

چکیده
  در پژوهش حاضر، تجزیه‌وتحلیل سینتیکی رفتار آنتی­اکسیدانی اسیدگالیک، متیل­گالات و TBHQ در تری­آسیل­گلیسرول‌های روغن‌زیتون و آفتابگردان انجام شد. فرایند اکسایش روغن‌ها در رژیم سینتیکی (غلظت بالای اکسیژن) در دمای ٨٠ درجه سانتی‌گراد و در یک سطح غلظتی (2/1 میکرو مول بر گرم) در محیط تاریک صورت گرفت. پارامترهای سینتیکی مختلف شامل ...  بیشتر