با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
فناوری مواد غذایی
تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف

رضا جابری؛ احمد پدرام نیا؛ سارا ناجی طبسی؛ امیرحسین الهامی راد؛ مسعود شفافی

دوره 18، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1401، ، صفحه 40-50

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2021.67365.1000

چکیده
  روغن ها و چربی ها به‌منظور بهبود مواد مغذی و خصوصیات کیفی به‌طور گسترده در فرمولاسیون مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرند. درسال های اخیر، ‌آگاهی مصرف کننده ها از رابطه بین رژیم غذایی و سلامتی افزایش یافته است که باعث افزایش نگرانی از نظر میزان اسیدهای چرب اشباع در محصولات غذایی شده است. بنابراین در این تحقیق استفاده ...  بیشتر

پایش فرآیند آبگیری اسمزی میوه بِه توسط روش ابداعی ترکیب مدول‌های شبکه عصبی-منطق فازی (FMNN-FL)

مهدی ایرانی؛ مسعود شفافی؛ حسن ایرانی

دوره 11، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1394، ، صفحه 247-259

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i11.42617

چکیده
  این مقاله روش جدیدی را بر پایه مودول‌های شبکه عصبی (MNNs) و سیستم استنتاج فازی جهت مونیتور کردن و کنترل فرآیند غذایی ارائه می‌دهد. MNN پیشنهادشده متشکل از سه مودول است، هر یک از آن‌ها مشخصه‌های مختلف تصویر را جهت ورودی استفاده می‌کنند که شامل: edge detection، wavelet transform و Hough transform هستند. جهت ترکیب خروجی‌های مدول‌های شبکه عصبی در رابطه با طبقه‌بندی ...  بیشتر