بهینه‌سازی تولید پودر پوره سیب‌زمینی به روش خشک کردن کف‌پوشی
1. بهینه‌سازی تولید پودر پوره سیب‌زمینی به روش خشک کردن کف‌پوشی

عاطفه پورمهدی؛ محبت محبی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ مهدی وریدی؛ محمد رضا صلاحی

دوره 14، شماره 4 ، مهر و آبان 1397، ، صفحه 585-600

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v14i4.60995

چکیده
  خشک کردن کف‌پوشی روشی است که در آن امکان خشک کردن ماده غذایی در دما و مدت زمان کمتر وجود دارد. در این پژوهش، تولید پودر پوره سیب‌زمینی با استفاده از تکنیک خشک کردن کف‌پوشی مورد مطالعه قرار گرفت. شرایط ...  بیشتر
بررسی تأثیرجایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی بستنی نرم
2. بررسی تأثیرجایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی بستنی نرم

(صفحات23-32) اشرف گوهری اردبیلی (صفحات23-32) اشرف گوهری اردبیلی؛ M.B. محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حداد خداپرست محمدحسین حداد خداپرست

دوره 1، شماره 2 ، پاییز و زمستان 1384

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1i2.215

چکیده
  خرما از محصولات مهم کشاورزی در ایران است. ضایعات خرما در کشور که به علت عدم توجه به فراورده‌های جانبی و نحوه فرآوری آن در کشور می باشد، تحقیق در مورد کاربرد فراورده‌های جانبی خرما مانند شیره، قند و پالپ ...  بیشتر