تأثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص، کدورت و رنگ شربت نیشکر
1. تأثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص، کدورت و رنگ شربت نیشکر

(صفحات 45-52) بیوک آقا فرمانی (صفحات 45-52) بیوک آقا فرمانی؛ محمدحسین حداد خداپرست محمدحسین حداد خداپرست؛ جواد حصاری جواد حصاری؛ سعید اهری زاد سعید اهری زاد

دوره 2، شماره 2 ، پاییز و زمستان 1385

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v2i2.341

چکیده
  در این مطالعه شرایط تصفیه شربت نیشکر بوسیله فن آوری غشای میکروفیلتراسیون (با منافذ m 2/0) مورد بررسی قرار گرفته است. برای اینکار ابتدا پیش تصفیه آهکی روی شربت خام نیشکر انجام شد، سپس شربت حاصله (شربت کلاریفایر) ...  بیشتر