بررسی تأثیر بر هم کنش100 Hi-Cap و Tween 80 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول تهیه شده از آن
1. بررسی تأثیر بر هم کنش100 Hi-Cap و Tween 80 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول تهیه شده از آن

رسول کدخدایی؛ سید علی مرتضوی سید علی مرتضوی؛ رسول کدخدایی رسول کدخدایی؛ فریده طباطبایی فریده طباطبایی

دوره 6، شماره 4 ، زمستان 1389

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v6i4.9282

چکیده
  هدف از انجام این تحقیق، بررسی تأثیر برهم کنش میان نشاسته اصلاح شده Hi-Cap 100 و سورفکتانت غیر یونی Tween 80 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول‌های حاصل از خشک کردن پاششی آن بود. به این منظور قطر متوسط ...  بیشتر
بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی وبهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM)
2. بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی وبهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM)

الناز میلانی؛ هاشم پورآذرنگ هاشم پورآذرنگ؛ رسول کدخدایی رسول کدخدایی؛ حنه وکیلیان حنه وکیلیان؛ شهرزاد وطن خواه شهرزاد وطن خواه

دوره 6، شماره 2 ، تابستان 1389

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v6i2.7819

چکیده
  اینولین به علت دارا بودن ویژگی‌های مفید تغذیه ای و اثرات پروبایوتیک به طور گسترده ای در جهان مورد استفاده می‌باشد. گیاه سیب زمینی ترشی یکی از منابع مهم استخراج صنعتی اینولین می‌باشد. امروزه استفاده ...  بیشتر
بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80
3. بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80

رسول کدخدایی؛ رسول کدخدایی رسول کدخدایی؛ سید علی مرتضوی سید علی مرتضوی

دوره 6، شماره 1 ، بهار 1389

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v6i1.4024

چکیده
  در این تحقیق، خصوصیات امولسیون روغن در آب تثبیت شده با مخلوط کازئینات سدیم (2، 5 و 10 درصد وزنی) و سوربیتان منو- 9 - اکتادکنوئات (Tween 80) (5/0، 1 و 5/1 درصد وزنی) در pH‌های (3، 5 و 7) و غلظت‌های مختلف نمک کلرورکلسیم (2/0، ...  بیشتر