ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی
1. ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی

فرشته حسینی؛ محمد باقر حبیبی نجفی محمد باقر حبیبی نجفی؛ مجید هاشمی مجید هاشمی؛ شادی بلوریان شادی بلوریان؛ فرشته زمان زاده فرشته زمان زاده

دوره 7، شماره 1 ، بهار 1390

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v7i1.9362

چکیده
  ماکارونی از جمله اقلام رایج و پر مصرف در سبد غذایی خانوارهای ایرانی است که در فرمولاسیون آن از افزودنی های رنگی جهت بالا بردن پذیرش مصرف کننده استفاده می شود. در این پژوهش تاثیر افزودن سطوح مختلف کورکومین ...  بیشتر
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT4 موجود در سس مایونز
2. بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT4 موجود در سس مایونز

فاطمه ضابطیان حسینی فاطمه ضابطیان حسینی؛ سید علی مرتضوی سید علی مرتضوی؛ بی بی صدیقه فضلی بزاز بی بی صدیقه فضلی بزاز؛ آرش کوچکی آرش کوچکی؛ شادی بلوریان شادی بلوریان

دوره 6، شماره 2 ، تابستان 1389

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v6i2.7815

چکیده
  آویشن باغی گیاهی از تیره نعناعیان است که دارای ترکیباتی با اثر ضد میکروبی از جمله کارواکرول و تیمول می‌باشد. این ترکیبات در عصاره و اسانس حاصل از این گیاه وجود دارند. بنابراین می‌توان از این گیاه بعنوان ...  بیشتر