فرمولاسیون لواشک از ضایعات میوه کیوی
1. فرمولاسیون لواشک از ضایعات میوه کیوی

زهره حمیدی؛ زهره حمیدی اصفهانی زهره حمیدی اصفهانی؛ سلیمان عباسی سلیمان عباسی

دوره 6، شماره 4 ، زمستان 1389

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v6i4.9283

چکیده
  با توجه به اهمیت اقتصادی میوه کیوی می توان از ضایعات آن شامل میوه های رسیده و بیش از حد رسیده برای تولید محصول با ارزش اقتصادی بالاتر مثل لواشک بهره برد. هدف از انجام این تحقیق ارزیابی عوامل موثر در تولید ...  بیشتر
امکان تولید پودر ماست با استفاده از خشک کن مایکروویو- خلاء
2. امکان تولید پودر ماست با استفاده از خشک کن مایکروویو- خلاء

سلیمان عباسی؛ سلیمان عباسی سلیمان عباسی؛ زهره حمیدی زهره حمیدی

دوره 6، شماره 3 ، پاییز 1389

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v6i3.9104

چکیده
  یکی از را ه‌های افزایش ماندگاری ماست و افزایش قابلیت‌های کاربردی این فرآورده، خشک کردن و تهیه پودر آن می‌باشد. اغلب برای این منظور از خشک کن انجمادی با هزینه بالا استفاده می‌شود که تقریباً توجیه اقتصادی ...  بیشتر