منحنی های هم دمای دفعی رطوبت در فرایند خشک کردن پسته

حمیدرضا گازر

دوره 3، شماره 1 ، فروردین 1386

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v3i1.350

چکیده
  پسته یکی از مهمترین محصولات باغی کشور است که ارزش اقتصادی بالا و صادرات آن بر اهمیت فرآوری و بسته بندی این محصول می افزاید . یکی از مراحل مهم در فرآوری پسته مرحله خشک کردن محصول و رساندن رطوبت به محدوده مجاز نگهداری 4 تا 6 درصدبر پایه خشک می باشد. برای طراحی بهینه یک سیستم خشک کن و کنترل خشک کردن مناسب این محصول نیاز به آگاهی از رفتار محصول ...  بیشتر