با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
تولید حشره کش زیستی توسط Bacillus thuringiensis از پساب کارخانه تولید نشاسته

مرضیه موسوی نسب؛ افسانه دهقان

دوره 5، شماره 1 ، فروردین 1388

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v5i1.3395

چکیده
  برای پسابهای خاص به ویژه آنهایی که از کارخانجات مواد غذایی حاصل می‌شوند به فرآوری‌هایی جهت تولید محصولات با ارزش افزوده مانند حشره کش‌های زیستی نیاز می‌باشد. امروزه موفق ترین حشره کشهای زیستی، توسط باکتریهای میله ای شکل گرم مثبت از جنس باسیلوس تولید می‌شود که در مرحلة تشکیل اسپور، اندوتوکسین‌های پروتئینی کریستاله تولید کرده ...  بیشتر