دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = علی محمدزاده
تعداد مقالات: 2
شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 152-162
چکیده
شناسایی و جداسازی محصولات کشاورزی تازه و سالم از محصولات مانده و آسیبدیده موجب کاهش تلفات و ضایعات ناشی از گسترش بیماری نمونههای ناسالم میشود. هدف از این مقاله بررسی کیفیت ماندگاری انار دانه طی ... بیشترطبقهبندی اناردانه بر اساس ویژگیهای تصویر بهروش تحلیل تفکیک خطی
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 182-192