بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن
1. بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن

صفحات 71 - 79 امیر سالاری صفحات 71 - 79 امیر سالاری؛ محمدباقر حبیبی نجفی محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش رضا فرهوش؛ سید حسن مرعشی سید حسن مرعشی

دوره 4، شماره 2 ، پاییز و زمستان 1387

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v4i2.2084

چکیده
  این پژوهش به منظور بررسی اثر سیستم‌های حلال سه جزیی بر استخراج عصاره هسته انگور و اثر ضد میکروبی این عصاره‌ها بر برخی از باکتری‌های عامل فساد و بیماری‌زا صورت گرفت. در این خصوص عصاره هسته انگور بوسیله ...  بیشتر