آنالیز انرژی و اکسرژی در خشک کردن ورقه‌های پرتقال با روش اهمیک

محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی؛ فاطمه نوشاد؛ آرش رخبین

دوره 16، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1399، ، صفحه 1-13

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v16i3.81125

چکیده
  در این تحقیق آنالیز انرژی و اکسرژی در خشک‌کن ماکروویو برای خشک کردن برش‌های پرتقال بررسی شده است که برای این تحقیق ابتدا پرتقال‌ها به‌صورت برش‌های با ضخامت 4 میلی‌متر بریده شده سپس با روش اهمیک در زمان‌های پیش تیمار 3، 5 و 7 دقیقه در ولتاژهای 30،50 و 70 ولت تحت پیش تیمار اهمیک قرار گرفتند. سپس نمونه‌ها در سه تکرار با استفاده از خشک‌کن ...  بیشتر