بهینه‌سازی استخراج و اصلاح ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی
1. بهینه‌سازی استخراج و اصلاح ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی

محیا اورجی؛ مزدک علیمی؛ علی معتمدزادگان؛ شیرین شکوهی

دوره 16، شماره 5 ، آذر و دی 1399، ، صفحه 569-580

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v16i5.81629

چکیده
  در بین حبوبات مختلف، باقلا حاوی مقدار زیادی پروتئین، فیبر، ویتامین‌های گروه B و مواد معدنی است که می‌توان با هدف توسعه مواد غذایی نوین با مشخصات تغذیه‌ای بهبود یافته مورد استفاده قرار گیرد. در این پژوهش ...  بیشتر
اثر فرآیند تغلیظ بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی آبلیمو
2. اثر فرآیند تغلیظ بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی آبلیمو

علی معتمدزادگان؛ الهه امیدبخش امیری؛ محبوبه جمشیدی؛ تندیس خسروی راد

دوره 14، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1397، ، صفحه 119-131

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1396i0.59409

چکیده
  در عملیات صنعتی، محصول تحت تاثیر دامنه‌ای از نرخ‌های برشی قرار می‌گیرد، بنابراین، شناخت تغییرات در رئولوژی با تغییرات دما، فرکانس و نرخ‌های برشی برای طراحی تجهیزات عملیات مورد نیاز است. از آبلیمو ...  بیشتر
تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی
3. تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی

سیده معصومه پورسید؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمدزاده میلانی

دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، ، صفحه 436-445

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.50177

چکیده
  پودر شیر پس‌چرخ به‌علت داشتن خواص عملکردی مناسبی نظیر امولسیون‌کنندگی، جذب آب، ایجاد ویسکوزیته و ژل‌دهی به‌عنوان یک ترکیب ارزشمند در فراورده‌های پختی که نیاز به بافت مناسب و رطوبت مطلوب دارند، مورداستفاده ...  بیشتر
مقایسه‌ی ویژگی‌های کاربردی پروتئین‌های جدا شده از عضله‌ی تیره ی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده ازفرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی
4. مقایسه‌ی ویژگی‌های کاربردی پروتئین‌های جدا شده از عضله‌ی تیره ی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده ازفرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی

نرجس دماوندی کمالی؛ امیررضا شویکلو؛ علی معتمدزادگان

دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، ، صفحه 463-476

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v12i4.40410

چکیده
  در این پژوهش، برای استخراج پروتئین از عضله ی تیره ی ماهی تون زرد باله (Thunnusalbacares) به روش تغییر pH، از سه تیمار اسیدی با pH 5/3، 3، 5/2 و سه تیمار بازی با pH 5/11، 11، 5/10 استفاده شد. سپس اثر این تیمارها بر میزان بازدهی ...  بیشتر
بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) با استفاده از روش سطح پاسخ
5. بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) با استفاده از روش سطح پاسخ

علی طاهری؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ علی معتمدزادگان؛ مهران حبیبی رضایی

دوره 8، شماره 3 ، پاییز 1391

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v8i3.18466

چکیده
  در این تحقیق پروتئین آبکافت از ماهی ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) با استفاده از آنزیم پاپائین تولید گردید و شرایط آبکافت (زمان, دما و فعالیت آنزیم) جهت حصول به خاصیت آنتی اکسیدانی مطلوب با استفاده از روش ...  بیشتر
تأثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)
6. تأثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)

مسعود رضائی؛ علی معتمدزادگان

دوره 8، شماره 2 ، تابستان 1391

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v8i2.17273

چکیده
  به منظور بهینه‌سازی شرایط استخراج ژلاتین از پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)، تأثیر غلظت سود (1 -01/0 نرمال)، غلظت اسیدکلریدریک (1 – 01/0 نرمال) و زمان استخراج (8- 3 ساعت)، بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین ...  بیشتر