فناوری مواد غذایی
ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ

الهام قیامی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی

دوره 19، شماره 4 ، مهر و آبان 1402، ، صفحه 451-462

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2022.74911.1139

چکیده
  آرد کینوآ منبعی سرشار از اسیدآمینه­های ضروری، فیبر غذایی، ویتامین­های گروه ب، آلفاتوکروفرول و املاحی نظیر آهن و مس بوده و جایگزین مناسبی برای توسعه فرآورده‌های بدون گلوتن و بر پایه برنج می‌باشد. بدین منظور اصلاح برخی ویژگی‌های آرد کینوآ با فرایندهای مختلف می‌تواند در جهت بهبود کیفیت و توسعه این قبیل فرآورده‌ها مؤثر باشد. این ...  بیشتر