بررسی ویژگی‌های ساختاری، ریخت‌شناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید
1. بررسی ویژگی‌های ساختاری، ریخت‌شناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید

احمد احتیاطی؛ فخری شهیدی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی؛ مهسا مجذوبی

دوره 13، شماره 2 ، خرداد و تیر 1396، ، صفحه 393-404

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.55234

چکیده
  در این پژوهش، نشاسته چهار لاین سورگوم سفید به روش خیساندن قلیایی استخراج گردید و ویژگی‌های شیمیایی و فیزیکی آن‌ها تعیین شد. درصد پایین پروتئین (  بیشتر
اثر تفاله چغندر قند بر کیفیت نان بربری
2. اثر تفاله چغندر قند بر کیفیت نان بربری

(صفحات 20-32) مهسا مجذوبی (صفحات 20-32) مهسا مجذوبی؛ غلامرضا مصباحی غلامرضا مصباحی؛ فرناز سریری فرناز سریری؛ عسگر فرحناکی عسگر فرحناکی؛ جلال جمالیان جلال جمالیان

دوره 6، شماره 1 ، بهار 1389

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v6i1.4025

چکیده
  هدف از انجام این تحقیق بهبود کیفیت نان بربری و تعویق بیاتی آن با استفاده از پودر تفاله چغندر قند بود. در انجام این تحقیق، پودر تفاله چغندر قند، در پنج سطح 1 ،3، 5، 7 و 10 درصد (وزنی/وزنی بر اساس آرد) در فرمولاسیون ...  بیشتر
تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم
3. تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم

(صفحات 172-180) مهسا مجذوبی (صفحات 172-180) مهسا مجذوبی؛ نازنین داراب زاده نازنین داراب زاده

دوره 5، شماره 2 ، پاییز و زمستان 1388

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v5i2.3745

چکیده
  تقاضای مصرف کنندگان برای غذاهای عملگرا روبه افزایش است. اگرچه تولید چنین غذایی چندان کار آسانی نیست و گاهی ممکن است جنبه های حسی غذا به طور نامطلوبی تغییر یابد. به منظور اطمینان مشتریان از کیفیت غذای ...  بیشتر