خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خامه‌زده شده حاوی پودر شیرین بیان
1. خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خامه‌زده شده حاوی پودر شیرین بیان

زهرا حسین پور؛ حجت کاراژیان

دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، ، صفحه 419-431

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v15i4.75272

چکیده
  خامه قنادی از پرمصرف‌ترین فرآورده‎های لبنی در صنایع غذایی است که در شیرینی‌های خامه‎ای، دسرها و کیک‎ها استفاده می‎شود و در اثر هوادهی و زدن خامه معمولی ایجاد می‎شود. این محصول به سبب عطر و طعم خاص ...  بیشتر
بررسی اثر جایگزینی سفیده تخم‌مرغ با شیرین بیان بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی موس
2. بررسی اثر جایگزینی سفیده تخم‌مرغ با شیرین بیان بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی موس

هانیه عارفی؛ حجت کاراژیان

دوره 15، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1398، ، صفحه 121-131

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v0i0.71515

چکیده
  موس نوعی دسر هوا داده شده با ساختار کفی پایدار می‌باشد که مواد اصلی آن از به هم زدن سفیده تخم‌مرغ، خامه، کره، شکر، کاکائو تشکیل می‌شود. سفیده تخم‌مرغ اصلی‌ترین ماده مورد استفاده در تهیه موس است و به ...  بیشتر
خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرین‌بیان
3. خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرین‌بیان

حجت کاراژیان؛ احسان حسینی بای؛ حبیب اله میرزایی

دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 193-200

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i1.37539

چکیده
  شیرین‌بیان یکی از مهمترین گیاهان دارویی و صنعتی است که در بسیاری از صنایع کاربرد دارد. ریشه شیرین‌بیان ترکیبات متنوعی دارد. عصاره آبی ریشه شیرین‌بیان بدلیل خواص فیزیکی عملکردیش کاربردهای متنوعی در ...  بیشتر
بررسی تاثیر عصاره چوبک به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی
4. بررسی تاثیر عصاره چوبک به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی

حجت کاراژیان؛ وحید کیهانی

دوره 11، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1394، ، صفحه 63-76

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v11i1.43951

چکیده
  عصاره چوبک بدلیل محتوا ساپونینی بالا ضمن اینکه از خواص دارویی زیادی بر خوردار است، یک عامل تشکیل دهنده کف پایدار بی نظیر نیز محسوب می شود. هدف این مطالعه بهره مندی از این مزایای عصاره چوبک در تولید کیک ...  بیشتر
طبیعت پلی الکترولیتی صمغ دانه شاهی
5. طبیعت پلی الکترولیتی صمغ دانه شاهی

حجت کاراژیان

دوره 6، شماره 1 ، بهار 1389

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v6i1.4027

چکیده
  دانه شاهی بعنوان یک منبع جدید هیدروکلوئیدی انتخاب شد و برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی بنیادی آن نظیر ویسکوزیته ذاتی و گروه های عملگراندازه گیری شد. طیف FT-IR پلیمر صمغ دانه شاهی نشان داد که پلیمر متشکل ...  بیشتر