بررسی اثر نگهداری در دمای محیط(25 درجه سلسیوس) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست‌فعال میوه زغال اخته
1. بررسی اثر نگهداری در دمای محیط(25 درجه سلسیوس) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست‌فعال میوه زغال اخته

روح اله پاشایی بهرام؛ صدیف آزاد مرد دمیرچی؛ جواد حصاری؛ سید هادی ‍پیغمبردوست؛ صمد بدبدک؛ بیوک آقا فرمانی

دوره 13، شماره 5 ، آذر و دی 1396، ، صفحه 759-770

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.55604

چکیده
  زغال اخته (Cornus mas L.) یکی از محصولات باغی ایران است که دارای مزیتهای زیادی از قبیل ارزش غذایی و دارویی، سودآوری و حتی صادراتی میباشد. هدف از این تحقیق بررسی تاثیر نگهداری و حمل و نقل در دمای محیط (روش رایج) ...  بیشتر
بهینه‌سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک لیمویی تولید شده بر پایه تراوه
2. بهینه‌سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک لیمویی تولید شده بر پایه تراوه

رضا امیر خمیریان؛ حسین جوینده؛ جواد حصاری؛ حسن برزگر

دوره 13، شماره 5 ، آذر و دی 1396، ، صفحه 830-843

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.51593

چکیده
  امروزه به‌دلیل تقاضای روبه‌رشد فراورده‌های آب‌پنیر بویژه کنسانتره پروتئینی آب‌پنیر (WPC) و پروتئین ایزوله آب‌پنیر (WPI)، مقدار قابل توجهی تراوه تولید می‌گردد که دفع آن آلودگی محیط‌زیست را به‌دنبال ...  بیشتر