عملکرد اندازه چغندرهای قند ذخیره سازی شده در سیلو روی تغییرات سدیم و پتاسیم
1. عملکرد اندازه چغندرهای قند ذخیره سازی شده در سیلو روی تغییرات سدیم و پتاسیم

روح الله بهزاد روح الله بهزاد؛ خلیل بهزاد خلیل بهزاد؛ مصطفی مظاهری تهرانی مصطفی مظاهری تهرانی؛ مصطفی شهیدی نوقابی مصطفی شهیدی نوقابی

دوره 6، شماره 2 ، تابستان 1389

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v6i2.7813

چکیده
  از مهمترین عوامل موثر بر کیفیت چغندر قند به لحاظ تکنولوژی تولید قند و شکر میزان سدیم و پتاسم آن است، زیرا این ترکیبات به شدت ملاس‌زا بوده و راندمان تولید را کاهش می دهند. با توجه به عواملی که باعث تغییر ...  بیشتر