اثر روغن جوانه‌گندم استخراج شده با پیش تیمار مایکروویو بر پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا
1. اثر روغن جوانه‌گندم استخراج شده با پیش تیمار مایکروویو بر پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا

محمدتقی گلمکانی؛ مرضیه موسوی نسب؛ ملیحه کرامت؛ آذین آژند

دوره 14، شماره 5 ، آذر و دی 1397، ، صفحه 777-787

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v14i5.67944

چکیده
  هدف از این مطالعه بررسی اثر روش استخراج به کمک مایکروویو بر بازدهی استخراج و بعضی از خصوصیات شیمیایی روغن جوانه گندم در مقایسه با روش متداول سوکسله بود. همچنین، روغن جوانه‌ گندم به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان ...  بیشتر
تولید میکروبی لایزین با استفاده از آب پنیر و ملاس
2. تولید میکروبی لایزین با استفاده از آب پنیر و ملاس

مرضیه موسوی نسب مرضیه موسوی نسب؛ نازنین داراب زاده نازنین داراب زاده

دوره 6، شماره 2 ، تابستان 1389

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v6i2.7817

چکیده
  لایزین اسید آمینه ای ضروری در تغذیه انسان ها و حیوانات است که به صورت بیولوژیکی در بدن سنتز نمی شود و بایستی به منظور بهبود کیفیت پروتئین، به غذا و مکمل های غذایی افزوده شود. لایزین دارای کاربردهای دارویی ...  بیشتر