ارزیابی فعالیت ضد: کپکی رنگ طبیعی آناتو در شرایط آزمایشگاهی
1. ارزیابی فعالیت ضد: کپکی رنگ طبیعی آناتو در شرایط آزمایشگاهی

سمانه رضایی بروجردی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ فرشته حسینی؛ رضا کاراژیان

دوره 14، شماره 4 ، مهر و آبان 1397، ، صفحه 533-541

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1396i0.63949

چکیده
  آناتو یک رنگ مجاز طبیعی دارای خواص آنتی‌اکسیدانی، پتانسیل بالای درمانی و اثرات ضدمیکروبی است. هدف از این مطالعه ارزیابی فعالیت ضدکپکی رنگ آناتو بر 3 کپک بیماری‌زا و عامل فساد غذایی مهم آسپرژیلوس نایجر، ...  بیشتر
بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو
2. بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو

محمود یلمه؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش؛ فرشته حسینی

دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 12-20

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i1.37990

چکیده
  امروزه افزودنی های رنگی در طیف گسترده ای از محصولات غذایی به منظور ایجاد ظاهر مطلوب و مورد پسند مصرف کننده مورد استفاده قرار می‌گیرند. عصاره آناتو یک رنگ طبیعی ایمن برای کاربردهای خوراکی است که می تواند ...  بیشتر
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی
3. ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی

فرشته حسینی؛ محمد باقر حبیبی نجفی محمد باقر حبیبی نجفی؛ مجید هاشمی مجید هاشمی؛ شادی بلوریان شادی بلوریان؛ فرشته زمان زاده فرشته زمان زاده

دوره 7، شماره 1 ، بهار 1390

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v7i1.9362

چکیده
  ماکارونی از جمله اقلام رایج و پر مصرف در سبد غذایی خانوارهای ایرانی است که در فرمولاسیون آن از افزودنی های رنگی جهت بالا بردن پذیرش مصرف کننده استفاده می شود. در این پژوهش تاثیر افزودن سطوح مختلف کورکومین ...  بیشتر