دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = حسن رشیدی
تعداد مقالات: 3
بهینهیابی فرمولاسیون پنیر سفید فراپالایش با اثر جایگزینی روغن بذر کتان با چربی شیر به کمک روش سطح پاسخ
دوره 14، شماره 4 ، مهر و آبان 1397، ، صفحه 645-655
چکیده
پنیر بهعنوان یک محصول لبنی پرمصرف در دنیاست که دارای تنوع بسیار زیادی نیز میباشد. در بین انواع پنیر نوع فراپالایش آن در ایران مورد توجه بسیاری از مصرفکنندگان قرار دارد. لزوم تغییر طعم و تنوع در این ... بیشتربررسی و بهینهسازی ویژگیهای شیمیایی و حسی فرمولاسیونهای مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ بازساخته بهروش سطح پاسخ
دوره 10، شماره 2 ، تیر 1393
چکیده
در این پژوهش از مخلوط MPC ،WPC ،SMP، شیر سویا، مارگارین، کره و آب برای تولید پنیر فتای فراپالایش استفاده شد. متغیرها عبارت بودند از MPC در سه سطح 8، 9 و 10 درصد، WPC در سه سطح صفر، 5/1 و 3 درصد، شیر سویا در سه سطح 5، 10 ... بیشترتاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر
دوره 7، شماره 3 ، مهر 1390