Dimensionless modeling of thin layer drying process of Aloe vera gel
1. Dimensionless modeling of thin layer drying process of Aloe vera gel

Mahdi Moradi

دوره 12، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1395، ، صفحه 362-370

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v12i3.55168

چکیده
  This research, presents mathematical modeling of drying process of Aloe vera slices with dimensions of 7×4×0.5±0.1 cm. Peeled Aloe vera slices with the initial moisture content of 5750% (d.b) were osmosed for 5 hours in NACL solution of 10% and temperature of 40 °C at a constant solution to fruit ratio of 5:1. Osmosed and unosmosed Aloe vera samples were ...  بیشتر
بررسی مقایسه‌ای فرآیند انتقال جرم بر اساس روش عددی تفاضل محدود و نتایج آزمایشگاهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی
2. بررسی مقایسه‌ای فرآیند انتقال جرم بر اساس روش عددی تفاضل محدود و نتایج آزمایشگاهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی

شهلا خدابخش اقدم؛ مهدی مرادی؛ علیرضا یوسفی

دوره 8، شماره 3 ، پاییز 1391

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v8i3.18472

چکیده
  در این پژوهش، میوه خربزه درختی با ابعاد 5/0×2×5 سانتی متر مکعب در دمای 45 درجه سلسیوس توسط خشک کن کابینی بوسیله جریان هوا با سرعت 9/0 متر بر ثانیه و رطوبت نسبی 30 درصد خشک گردید. پس از آن ضریب انتشار رطوبتی محصول ...  بیشتر