بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا
1. بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا

علی اکبر دادور؛ مهدی خجسته پور؛ حسن صدرنیا

دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، ، صفحه 181-190

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i2.47082

چکیده
  تغییرات ظاهری و درونی در میوه‌ها طی مدت زمان نگهداری تحت تاثیر عوامل مختلف به وجود می‌آید که می‌توان با اندازه‌گیری پارامترهای کیفی(فیزیکی و مکانیکی)، برخی از این موارد را مطالعه نمود. بدین منظور در ...  بیشتر
سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضد میکروبی اکسید روی و نانو کامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بسته بندی مواد غذایی
2. سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضد میکروبی اکسید روی و نانو کامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بسته بندی مواد غذایی

الهام قاروی آهنگر؛ محمد حسین عباسپورفرد؛ ناصر شاه طهماسبی؛ مهدی خجسته پور

دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، ، صفحه 191-199

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i2.26056

چکیده
  دراین مطالعه، نانوذرات و نانوکامپوزیت پلیمراکسید روی برای تهیه فیلم به منظور بسته‌بندی مواد غذایی سنتز شدند و خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی آنها مورد بررسی قرار گرفت. سنتز نانو ذرات با روش سل- ژل ...  بیشتر
بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری
3. بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری

حسن دروگر؛ مهدی خجسته پور؛ باقر عمادی؛ محمدحسین سعیدی راد

دوره 9، شماره 2 ، تابستان 1392

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v9i2.25679

چکیده
  در تحقیق حاضر خواص فیزیکی (ابعاد، جرم، حجم، چگالی، قطر هندسی، ضریب کرویت و ضریب اصطکاک بر سطوح آهن گالوانیزه و چوب) و برخی خواص مکانیکی بافت گوشت و پوست (مدول الاستیسیته، تنش تسلیم، کرنش تسلیم و چقرمگی) ...  بیشتر