بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده
1. بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده

ناصر صداقت؛ مریم رستگاری؛ سارا خشنودی؛ علی شریف

دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 1-11

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i1.23416

چکیده
  هدف از این پژوهش طراحی ظروف خودگرم‌کننده و بررسی اثر میزان و نوع ترکیبات گرمازا بر دمای تولید شده، می‌باشد. شش ترکیب بازی-اسیدی هیدروکسیدسدیم+ اسید سیتریک، هیدروکسیدسدیم+ اسید تارتاریک، هیدروکسید پتاسیم+ ...  بیشتر