بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتی‌اکسیدان سزامول
1. بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتی‌اکسیدان سزامول

محمدرضا تورانی؛ رضا فرهوش؛ محمدتقی گلمکانی؛ علی شریف

دوره 17، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1400، ، صفحه 121-132

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v15i4.76930

چکیده
  در این پژوهش شاخص‌های سینتیکی-اکسایشی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های زیتون، کنجد و کانولا در حضور سطوح غلظتی 01/0 تا 16/0 درصد سزامول و دماهای 60، 80 و 100 درجه سانتی‌گراد مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاکی از آن بود ...  بیشتر
بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسیدهای جنتیسیک و آلفا-رزورسیلیک در محیط‌های روغنی و امولسیون‌های روغن در آب آنها
2. بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسیدهای جنتیسیک و آلفا-رزورسیلیک در محیط‌های روغنی و امولسیون‌های روغن در آب آنها

آزاده مردانی قهفرخی؛ رضا فرهوش؛ علی شریف

دوره 14، شماره 5 ، آذر و دی 1397، ، صفحه 743-753

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v14i5.66201

چکیده
  فعالیت آنتیرادیکالی و آنتیاکسیدانی اسیدهای جنتیسیک و آلفا-رزورسیلیک اسید در محیطهای مختلف: حلال متانول، روغن‌های تخلیص شده سویا و زیتون، و امولسیون‌های روغن در آب آنها مورد بررسی قرار‌گرفت. فعالیت ...  بیشتر
بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده
3. بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده

ناصر صداقت؛ مریم رستگاری؛ سارا خشنودی؛ علی شریف

دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 1-11

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i1.23416

چکیده
  هدف از این پژوهش طراحی ظروف خودگرم‌کننده و بررسی اثر میزان و نوع ترکیبات گرمازا بر دمای تولید شده، می‌باشد. شش ترکیب بازی-اسیدی هیدروکسیدسدیم+ اسید سیتریک، هیدروکسیدسدیم+ اسید تارتاریک، هیدروکسید پتاسیم+ ...  بیشتر
بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک
4. بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک

رضا فرهوش؛ محمد شاهدی؛ علی شریف

دوره 11، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1394، ، صفحه 100-106

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v11i1.43949

چکیده
  بهترین PH برای انجام واکنش میلارد و تشکیل آکریل آمید، 7 تا 8 است. pH کمتر ، سرعت واکنش میلارد و به تبع آن تشکیل اکریل‌آمید را کاهش می دهد هدف از این پژوهش، بررسی اثرات اسید استیک با غلظت های 05/٬0 15/0 و 25/0 درصد ...  بیشتر
بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران
5. بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران

جواد توکلی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ محمود امین لاری؛ علی شریف

دوره 9، شماره 1 ، بهار 1392

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v9i1.22974

چکیده
  در این پژوهش قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ با روغنهای پوست بنه و کنجد که به عنوان روغنهایی با قدرت آنتی اکسیدانی بالا شناخته شده هستند، مقایسه شد. نسبت بین اسیدهای چرب غیر اشباع دارای چند پیوند ...  بیشتر