دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = عبدالمجید مسکوکی
تعداد مقالات: 4
بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آبپنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae)
دوره 10، شماره 1 ، فروردین 1393
چکیده
مخمر نانوایی یکی از محصولاتی است که جهت بهبود کیفیت نان بهکار میرود و یکی از مناسبترین منابع برای تولید مخمر نانوایی، ملاس است. امروزه با توجه به گسترش صنایع تخمیری و محدودیت منابع قندی مناسب، امکان ... بیشترمقایسه اثر میدان الکتریکی پالسی و فرآیند حرارتی بر انتقال جرم در استخراج قند از چغندرقند
دوره 7، شماره 2 ، تیر 1390
چکیده
اثر میدان الکتریکی پالسی قوی بر فرآیند انتقال جرم از خلال چغندر با ضخامت های متفاوت در مقایسه با تیمار حرارت مورد بررسی قرار گرفت . برای این منظور، میدان الکتریکی قوی (با قدرت kV3، µF 8 با 20 پالس) بر دو نوع ... بیشتراثر شرایط مختلف میدان های الکتریکی پالسی قوی بر استخراج قند از چغندر قند
دوره 5، شماره 2 ، مهر 1388
چکیده
اثر میدانهای الکتریکی پالسی قوی بر میزان تخریب سلولهای چغندر قند مورد مطالعه قرار گرفت. در این تحقیق اثرشرایط مختلف میدان که شامل قدرت میدان (5/0 تا 6 کیلوولت بر سانتیمتر )، تعداد پالس ( 1تا 100 پالس) و ... بیشتراثر اسانس های طبیعی آویشن و زنیان برجلوگیری از رشد آسپژریلوس پارازتیکوس در پسته
دوره 1، شماره 1 ، فروردین 1384