دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = الهام مهدیان
تعداد مقالات: 4
تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگیهای آن
دوره 18، شماره 4 ، مهر و آبان 1401، ، صفحه 514-526
چکیده
امروزه استفاده از نانوامولسیونها در صنایع غذایی و دارویی به علت خواص عملکردی و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی منحصر به فردی که دارند، بهطور فزایندهای رو به افزایش است. کارایی بالا در محصورسازی ترکیبات، ... بیشترتهیه سامانه امولسیون ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان بهعنوان جایگزین چربی در خامه
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، ، صفحه 365-378
چکیده
مصرف زیاد چربی خطر ابتلا به بیماریهای مختلفی را افزایش می دهد، اما بهدلیل نقش چندگانه چربی در فرآوردههای غذایی، حذف یا کاهش آن منجر به ایجاد خصوصیات کیفی نامطلوب میگردد. بنابراین، در این تحقیق ... بیشتربررسی ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سینبیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوهجات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01
دوره 15، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1398، ، صفحه 103-112
چکیده
یک غذا دارو میتواند اثرات سودمند بیشتری علاوه بر مزایای تغذیهای ایجاد نماید. این اثرات عموما به اجزاء فعال موجود در این غذاها مربوط میشود. ضایعات میوهجات منبع غنی از فیبرهای رژیمی میباشند که ... بیشتربهینهسازی شرایط تولید کف پایدار چغندر قرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ
دوره 11، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1394، ، صفحه 77-87