بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سین‌بیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوه‌جات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01
1. بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سین‌بیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوه‌جات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01

الهام مهدیان؛ رضا کاراژیان

دوره 15، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1398، ، صفحه 103-112

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v16i1.72734

چکیده
  یک غذا دارو می‌تواند اثرات سودمند بیشتری علاوه بر مزایای تغذیه‌ای ایجاد نماید. این اثرات عموما به اجزاء فعال موجود در این غذاها مربوط می‌شود. ضایعات میوه‌جات منبع غنی از فیبرهای رژیمی می‌باشند که ...  بیشتر
بهینه سازی شرایط تولید کف پایدار چغندرقرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ
2. بهینه سازی شرایط تولید کف پایدار چغندرقرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ

محبت محبی؛ الهام مهدیان

دوره 11، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1394، ، صفحه 77-87

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v11i1.45435

چکیده
  شرایط ایجاد کف از پوره چغندر قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) در غلظت صمغ عربی (1/0 تا4/0 درصد وزنی/وزنی)،پوره چغندر قرمز (40 تا60 درصد وزنی/وزنی)،سفیده تخم مرغ (5 تا 15 درصد وزنی/ وزنی) و زمان هم زدن(3 تا 9 دقیقه) ...  بیشتر