بهینه‌سازی فرمولاسیون شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر با سوکرالوز- ایزومالت و نشاسته گندم با نشاسته سیب زمینی با استفاده از روش سطح پاسخ
1. بهینه‌سازی فرمولاسیون شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر با سوکرالوز- ایزومالت و نشاسته گندم با نشاسته سیب زمینی با استفاده از روش سطح پاسخ

محمد گلی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آذر 1400

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.2021.38054

چکیده
  طی سال­های اخیر تقاضا برای محصولات غذایی رژیمی و در عین حال با ارزش غذایی بالا افزایش چشمگیری داشته است. شیرینی مسقطی یکی از شیرینی­های سنتی ایران است که به دلیل میزان ساکارز و کالری بالایی که دارد ...  بیشتر
تولید سوهان رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با کمک جایگزینی استویا-ایزومالت با شکر و جایگزینی کامل آرد برنج و ذرت با آرد گندم
2. تولید سوهان رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با کمک جایگزینی استویا-ایزومالت با شکر و جایگزینی کامل آرد برنج و ذرت با آرد گندم

محمد گلی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1400

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v18i1.78691

چکیده
  مصرف زیاد سوهان بدلیل کالری بالا منجر به بروز مشکلاتی نظیر چاقی و دیابت می­شود. سلیاک یک اختلال خود ایمنی بوده که بیمار در معرض عدم تحمل دائمی به گلوتن است و تنها درمان مؤثر، استفاده از رژیم غذایی بدون ...  بیشتر
بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به روش سطح پاسخ
3. بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به روش سطح پاسخ

دلارام حامی؛ محمد گلی

دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، ، صفحه 273-285

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.2020.39270

چکیده
  کینوا به‌عنوان یک ترکیب عملگرا، از نظر محتوی پروتئین، اسیدهای آمینه ضروری مانند لیزین و متیونین، اسیدهای چرب ضروری و اسیدهای چرب غیراشباع، مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، روی، مس، فیبر رژیمی و ویتامین‌ها ...  بیشتر
بهینه‌یابی فرمولاسیون لوز رژیمی غنی شده با استویا و گیاه آزی‌وش به روش سطح پاسخ
4. بهینه‌یابی فرمولاسیون لوز رژیمی غنی شده با استویا و گیاه آزی‌وش به روش سطح پاسخ

محمدجواد گلیه؛ محمد گلی

دوره 17، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1400، ، صفحه 29-42

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v17i1.82864

چکیده
  امروزه با تغییر فرهنگ زندگی، بروز سوءتغذیه در گروه‌های مختلف سنی، و بروز بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشارخون و چاقی، تولید فرمولاسیون‌های غذایی کم‌کالری امری ضروری به‌نظر می‌رسد. از طرف دیگر، با افزایش ...  بیشتر
اثر آنتی‌اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله شده به روش تبخیر حلال، در روغن سویا در طول مدت یکسال نگهداری
5. اثر آنتی‌اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله شده به روش تبخیر حلال، در روغن سویا در طول مدت یکسال نگهداری

فروزان جلالی زند؛ محمد گلی

دوره 16، شماره 5 ، آذر و دی 1399

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v17i1.82850

چکیده
  در این تحقیق با کپسوله کردن، سلنیوم به‌عنوان ریزمغذی حیاتی و آنتی‌اکسیدان طبیعی جایگزین آنتی‌اکسیدان‌های سنتزی با آثار سوء شد. سلنیت سدیم با غلظت‌های (100، 300، 500، 700 و 900 میلی‌گرم در 20 میلی‌لیتر محلول ...  بیشتر
تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر
6. تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر

فروزان جعفری؛ نفیسه زمین دار؛ محمد گلی؛ زهرا قربانی

دوره 16، شماره 2 ، خرداد و تیر 1399، ، صفحه 287-299

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v16i2.81294

چکیده
  گوشت شتر ارزش تغذیه‌ای بالا و طعم مشابه با سایر منابع گوشت قرمز دارد. در این پژوهش به‌منظور بهبود ویژگی‌های بافتی تاثیر افزودن محلول‌های ماریناد (5 سطح)، زمان (2 سطح) و فرایند اولتراسیون (2 سطح) بر روی ...  بیشتر
بهینه‌سازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ
7. بهینه‌سازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ

الناز شفیعی؛ محمد گلی

دوره 16، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1399، ، صفحه 73-84

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v16i2.78690

چکیده
  دسرهای شیری محصولاتی بر پایه شیر هستند که به دلیل ارزش تغذیه­ای بالا، از جایگاه ویژه­ای در رژیم غذایی برخوردارند. فراوانی ترکیبات زیستی مهم در ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس از یک طرف و عوارض جانبی ناشی ...  بیشتر