تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلم‌های بسته‌بندی پلی‌وینیل الکل
1. تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلم‌های بسته‌بندی پلی‌وینیل الکل

زهرا کریمی ولوجایی؛ محمدحسین عباسپورفرد؛ محمد حسین آق خانی؛ سعید طریقی

دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، ، صفحه 407-417

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v15i4.72770

چکیده
  در این تحقیق، تاثیر افزودن توام نانوذرات نقره و اکسید روی در بستر پلیمر پلی وینیل الکل برای تهیه فیلم بسته­بندی مواد غذایی بر خواص ساختاری و فیزیکی آنها مورد بررسی قرار گرفت. آنالیز ساختاری نانوذرات ...  بیشتر
مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی
2. مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی

حسام عمرانی فرد؛ محمدحسین عباسپور فرد؛ مهدی خجسته پور؛ علی دشتی

دوره 15، شماره 2 ، خرداد و تیر 1398، ، صفحه 309-322

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v15i2.73891

چکیده
  در این مطالعه، سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک تهیه شده از آمیخته ژلاتین پای مرغ- آرد کامل سیب‌زمینی و نمونه شاهد که متشکل از آرد کامل سیب‌زمینی بود، مورد بررسی و مقایسه قرار گرفتند. ژلاتین ...  بیشتر
شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی
3. شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی

محمودرضا گلزاریان؛ علی محمدزاده؛ محمد حسین عباسپور فرد

دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 152-162

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i1.37739

چکیده
  شناسایی و جداسازی محصولات کشاورزی تازه و سالم از محصولات مانده و آسیب دیده موجب کاهش تلفات و ضایعات ناشی از گسترش بیماری نمونه‌های ناسالم می‌شود. هدف از این مقاله بررسی کیفیت ماندگاری انار دانه طی دوره ...  بیشتر
طبقه‌بندی اناردانه بر اساس ویژگی‌های تصویر به روش تحلیل تفکیک خطی
4. طبقه‌بندی اناردانه بر اساس ویژگی‌های تصویر به روش تحلیل تفکیک خطی

علی محمدزاده؛ محمدحسین عباسپورفرد؛ محمودرضا گلزاریان

دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 182-192

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i1.40817

چکیده
  در این مقاله شیوه‌ای برای طبقه‌بندی اناردانه‌های خارج شده از میوه انار بر مبنای کیفیت رنگ ارائه شده است. هدف از این مقاله استخراج و استفاده از ویژگی‌های مبتنی بر تصویر برای درجه‌بندی اناردانه‌ها ...  بیشتر
مدل سازی ریاضی فرآیند خشک شدن کیوی در یک خشک کن تحت خلاء
5. مدل سازی ریاضی فرآیند خشک شدن کیوی در یک خشک کن تحت خلاء

حامد سیگاری؛ محمد طبسی زاده؛ محمدحسین عباسپورفرد؛ محمودرضا گلزاریان

دوره 11، شماره 4 ، مهر و آبان 1394، ، صفحه 382-391

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i11.27871

چکیده
  با توجه به این که امکان اندازه گیری پیوسته جرم محصول در خشک کن های تحت خلا وجود ندارد، روش های تخمین رطوبت محصول درون محفظه خلا کاربرد پیدا می کند. در این پژوهش از مدل سازی ریاضی برای تخمین رطوبت میوه کیوی ...  بیشتر
سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضد میکروبی اکسید روی و نانو کامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بسته بندی مواد غذایی
6. سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضد میکروبی اکسید روی و نانو کامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بسته بندی مواد غذایی

الهام قاروی آهنگر؛ محمد حسین عباسپورفرد؛ ناصر شاه طهماسبی؛ مهدی خجسته پور

دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، ، صفحه 191-199

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i2.26056

چکیده
  دراین مطالعه، نانوذرات و نانوکامپوزیت پلیمراکسید روی برای تهیه فیلم به منظور بسته‌بندی مواد غذایی سنتز شدند و خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی آنها مورد بررسی قرار گرفت. سنتز نانو ذرات با روش سل- ژل ...  بیشتر
شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونه های مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز
7. شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونه های مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز

سعیده فیاضی؛ محمد حسین عباسپورفرد؛ عباس روحانی؛ حسن صدرنیا؛ سید امیرحسن منجمی

دوره 10، شماره 3 ، پاییز 1393

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v10i3.38214

چکیده
  با توجه به ارزش اقتصادی متفاوت ارقام برنج، گزارشات نشان دهنده این هستند که احتمال اختلاط ارقام مختلف در بازار وجود دارد. استفاده از تکنیک های پردازش تصویر و شبکه های عصبی برای طبقه بندی ارقام برنج، روشی ...  بیشتر