ارزیابی ویژگی‌های ساختاری و عملکردی پروتئین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris)
1. ارزیابی ویژگی‌های ساختاری و عملکردی پروتئین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris)

نازنین فاطمه رحمتی؛ آرش کوچکی؛ مهدی وریدی؛ رسول کدخدایی

دوره 13، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1396، ، صفحه 79-91

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1396i1.58213

چکیده
  امروزه تقاضا برای استفاده از پروتئین های گیاهی در حال افزیش است زیرا این پروتئین ها منابعی قابل دسترس و ارزان هستند. لذا در این تحقیق پروتئین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolu svulgaris) شامل پاچ باقلا (Speckled Sugar)، ...  بیشتر
بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله
2. بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله

سمیرا فیضی؛ مهدی وریدی؛ فاطمه زارع؛ محمد جواد وریدی

دوره 11، شماره 5 ، آذر و دی 1394، ، صفحه 521-534

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v0i0.37998

چکیده
  در این پژوهش ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و اثر تغییر pH بر ویژگی‌های عملکردی ایزوله پروتئین دانه شنبلیله مورد بررسی قرار گرفت. ایزوله پروتئین شنبلیله حاصل دارای 1/89% پروتئین، 66/6% چربی و 33/4% کربوهیدرات ...  بیشتر
بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول هاو فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز
3. بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول هاو فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز

اکرم آریان فر؛ فخری شهیدی؛ رسول کدخدایی؛ مهدی وریدی

دوره 11، شماره 4 ، مهر و آبان 1394، ، صفحه 285-295

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i11.38299

چکیده
  چای با نام علمی Camellia sinensis از دم‌نوش های رایج و معروف در دنیا محسوب می گردد. مهم ترین ترکیب شیمیایی چای پلی فنول ها(کاتچین ها) هستند که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی بوده و در جلوگیری از بروز بیماری ...  بیشتر
تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول های آلژینات-پروتئین آب پنیر حامل دی استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی
4. تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول های آلژینات-پروتئین آب پنیر حامل دی استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی

محسن زندی؛ محبت محبی؛ مهدی وریدی؛ نوید رمضانیان

دوره 11، شماره 4 ، مهر و آبان 1394، ، صفحه 435-444

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i11.29045

چکیده
  در این پژوهش میکروکپسول جدیدی تحت عنوان میکروکپسول آلژینات- پروتئین آب پنیر حامل دی استیل تهیه و خصوصیات آن تعیین گردید. رهایش دی استیل در شرایط شبیه سازی شده دهانی در سطوح مختلف بزاق به میکروکپسول (0:1، ...  بیشتر
بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانینهای زرشک بی دانه (Berberis vulgaris var asperma)
5. بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانینهای زرشک بی دانه (Berberis vulgaris var asperma)

محمد فرهادی چیتگر؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ فخری شهیدی

دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، ، صفحه 107-115

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i2.38745

چکیده
  زرشک بیدانه یکی از محصولات کشاورزی است که در دنیا فقط در ایران به صورت انبوه کشت میشود. تولید فراوردههای جانبی این محصول رو به گسترش است. یکی از کاربردهای این محصول می تواند استفاده از آنتوسیانینهای موجود ...  بیشتر
بررسی اثر زیست توده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی های ریزساختاری ماست
6. بررسی اثر زیست توده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی های ریزساختاری ماست

سید امیر توکلی لاهیجانی؛ فخری شهیدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی

دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، ، صفحه 152-160

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i2.38079

چکیده
  Spirulina platensis” “ریزجلبک سبز-آبی با محتوای مواد مغذی منحصر به فرد و دارای اثرات تغذیه ای و درمانی متعددی می باشد که در غنی سازی فراورده های غذایی مختلف به کار گرفته شده است. در این پژوهش، تاثیر افزودن سطوح ...  بیشتر
اثر درجه چرخ کردن بر ویژگی های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ
7. اثر درجه چرخ کردن بر ویژگی های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ

فاطمه حیدری؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

دوره 10، شماره 4 ، زمستان 1393، ، صفحه 291-298

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v10i4.43719

چکیده
  هدف از انجام این تحقیق بررسی pH، فاکتورهای رنگی، ظرفیت حفظ آب، میوگلوبین، مت میوگلوبین، داکسی میوگلوبین و اکسی میوگلوبین گوشت چرخ شده بود. در این پژوهش از3 نوع گوشت (گاو، شتر و شترمرغ) و 4 اندازه خرد کردن ...  بیشتر
بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن
8. بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن

هما بقایی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

دوره 10، شماره 3 ، پاییز 1393

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v10i3.38216

چکیده
  تعیین ترکیبات وزنی بدن دام به خصوص شترمرغ به علت نوپا بودن صنعت پرورش آن در ایران و همچنین بررسی اثر جنس و شرایط کشتاری بر کیفیت لاشه از جایگاه ویژه ای در صنعت گوشتی برخوردار است. بر اساس نتایج پژوهش حاضر، ...  بیشتر
ارزیابی تاثیر دما، زمان سرخ کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ شده به روش سیستم مدل پوسته (DFCM)
9. ارزیابی تاثیر دما، زمان سرخ کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ شده به روش سیستم مدل پوسته (DFCM)

محبت محبی؛ مهدی وریدی؛ الهام انصاری فر

دوره 10، شماره 3 ، پاییز 1393

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v10i3.38455

چکیده
  در دهه های اخیر با گسترش زندگی صنعتی، مصرف غذاهای آماده و سرخ شده، افزایش چشمگیری یافته است. مصرف بیش از حد روغن به ویژه چربی های اشباع و اسید های چرب ترانس، یکی از فاکتورهای مهمی است که سلامت انسان را ...  بیشتر
تاثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد
10. تاثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد

زهرا احمدیان کوچکسرایی؛ مهدی وریدی؛ محمد جواد وریدی؛ هاشم پورآذرنگ

دوره 10، شماره 2 ، تابستان 1393

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v10i2.37819

چکیده
  ارزش تغذیه ای بالا و وجود ترکیبات زیست فعال در کنجد آن را به یک ماده غذایی با ارزش تبدیل کرده است. یکی از روش های افزایش مصرف سرانه، فراوری کنجد به شیوه های متنوع از جمله تولید شیر کنجد است. در این پژوهش، ...  بیشتر
بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss)
11. بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss)

محبت محبی؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ مهدی وریدی؛ بیژن ملائکه نیکوئی

دوره 9، شماره 3 ، پاییز 1392

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v9i3.29678

چکیده
  در این پژوهش راندمان، ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی روغن خام دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss) مورد بررسی قرار گرفته است. اسیدهای چرب اصلی به ترتیب اسید آلفا لینولنیک ،اسید لینولئیک و اسید اولئیک ...  بیشتر
مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ
12. مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ

الهام انصاری فر؛ محبت محبی؛ فخری شهیدی؛ مهدی وریدی

دوره 9، شماره 2 ، تابستان 1392

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v9i2.25673

چکیده
  هدف این پژوهش ارزیابی اثر دما و زمان سرخ کردن و فرمولاسیون‌های مختلف خمیرابه بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیرابه، میزان جذب خمیرابه و پارامترهای کینتیک انتقال جرم ناگت پنیر در طی سرخ کردن عمیق بوده است. ...  بیشتر
مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)
13. مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)

آتنا پاسبان؛ محبت محبی؛ هاشم پورآذرنگ؛ مهدی وریدی

دوره 9، شماره 2 ، تابستان 1392

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v9i2.25674

چکیده
  قهوه ای شدن آنزیمی و تشکیل رنگدانه قهوه ای یکی از مشکلات مهم به هنگام خرد کردن قارچ و تهیه پوره قارچ می باشد. در این پژوهش اثر ترکیبات ممانعت کننده قهوه ای شدن آنزیمی نظیر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم ...  بیشتر