Estimation of papaw (Carica papaw L.) moisture content using adaptive neuro-fuzzy inference system (ANFIS) and genetic algorithm-artificial neural network (GA-ANN)
1. Estimation of papaw (Carica papaw L.) moisture content using adaptive neuro-fuzzy inference system (ANFIS) and genetic algorithm-artificial neural network (GA-ANN)

علیرضا یوسفی

دوره 12، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1395، ، صفحه 767-779

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v12i6.62521

چکیده
  Adaptive neuro-fuzzy inference system (ANFIS) and genetic algorithm-artificial neural network (GA-ANN) were used for modeling of the hot-air drying kinetics of papaw slices. The ANFIS and GA-ANN were fed with 3 inputs of drying time (0-320 min), drying temperature (40, 50 and 60 °C) and slice thickness (3, 5 and 7 mm) for prediction of moisture ratio (MR). The ...  بیشتر
تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدلسازی GMDH
2. تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدلسازی GMDH

علیرضا یوسفی؛ ناصر قاسمیان

دوره 11، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1394، ، صفحه 747-757

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i6.51651

چکیده
  در این تحقیق یک مدل هیبریدی شبکه عصبی-GMDH جهت تخمین محتوای رطوبتی قطعات خربزه درختی در حین خشک شدن با هوای داغ در یک خشک کن کابینتی تعیین شد. برای این منظور پارامترهای زمان خشک کردن، ضخامت قطعات و دمای خشک‌کردن ...  بیشتر
بررسی مقایسه‌ای فرآیند انتقال جرم بر اساس روش عددی تفاضل محدود و نتایج آزمایشگاهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی
3. بررسی مقایسه‌ای فرآیند انتقال جرم بر اساس روش عددی تفاضل محدود و نتایج آزمایشگاهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی

شهلا خدابخش اقدم؛ مهدی مرادی؛ علیرضا یوسفی

دوره 8، شماره 3 ، پاییز 1391

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v8i3.18472

چکیده
  در این پژوهش، میوه خربزه درختی با ابعاد 5/0×2×5 سانتی متر مکعب در دمای 45 درجه سلسیوس توسط خشک کن کابینی بوسیله جریان هوا با سرعت 9/0 متر بر ثانیه و رطوبت نسبی 30 درصد خشک گردید. پس از آن ضریب انتشار رطوبتی محصول ...  بیشتر