بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های آنتی اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks)
1. بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های آنتی اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks)

صدیف آزادمرد دمیرچی؛ رزاق محمودی؛ محمود صوتی؛ مجید شیرمحمدی

دوره 11، شماره 4 ، مهر و آبان 1394، ، صفحه 408-419

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i11.28180

چکیده
  هدف از این پژوهش، مطالعه و بررسی ترکیبات شیمیایی و تغذیه ای پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی گونه خینجوک (Khinjuk) بود. برای این منظور، از پوسته و مغز هسته میوه به روش سرد با هگزان روغن گیری شد و پروفایل اسیدهای ...  بیشتر
اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی
2. اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی

سیدهادی پیغمبردوست؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

دوره 10، شماره 3 ، پاییز 1393

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v10i3.38297

چکیده
  جوانه محصول جانبی صنعت آسیاب گندم است که حاوی فیبر، توکوفرول، اسیدهای چرب غیراشباع، پلی فنل، مواد معدنی و پروتئین است. در این مطالعه، اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر ویژگی های خمیر کیک مانند ...  بیشتر
تولید دوشاب غنی شده با بزرک و بررسی برخی از ویژگی‌های شیمیایی آن
3. تولید دوشاب غنی شده با بزرک و بررسی برخی از ویژگی‌های شیمیایی آن

سیدهادی پیغمبردوست؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ جوارد حصاری؛ رحیم محمدی وش بگتاش؛ علی اکبر علیزاده

دوره 10، شماره 1 ، بهار 1393

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v10i1.34682

چکیده
  امروزه بیماری های قلبی و عروقی مهم ترین عامل مرگ و میر هستند که یکی از دلایل آن، تغذیه نامناسب همچون مصرف مقدار بالای اسیدهای چرب اشباع و مصرف کم اسیدهای چرب غیر اشباع و ضروری می باشد. در بین دانه های روغنی ...  بیشتر
تشخیص مارگارین در کره
4. تشخیص مارگارین در کره

رویا فتحی تیل؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ محبوب نعمتی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ سیدعباس رأفت

دوره 10، شماره 1 ، بهار 1393

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v10i1.34811

چکیده
  چربی شیر به دلیل تقاضای فزاینده، قیمت بالا و ترکیب منحصر به فرد آن همواره هدف دستکاری های متقلبانه با افزودن منابع گیاهی بوده است. به منظور بررسی کارایی روشهای تشخیص خلوص کره، نمونه کره خالص گاوی، مارگارین ...  بیشتر
تولید ماست غنی سازی شده با پودر گردو
5. تولید ماست غنی سازی شده با پودر گردو

عسل گچ پزیان؛ صدیف آزاد مرد دمیرچی؛ جواد حصاری؛ سید هادی پیغمبردوست؛ محبوب نعمتی؛ صادق علیجانی؛ عفت احمدی اقدم

دوره 9، شماره 4 ، زمستان 1392

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v9i4.31361

چکیده
  شیر و محصولات لبنی جزء مواد غذایی هستند که همه روزه مصرف می شوند. حدود 70% چربی این محصولات را اسیدهای چرب اشباع تشکیل می دهد که این اسیدهای چرب اشباع می توانند موجب افزایش کلسترول کل و LDL شده و خطر بیماری ...  بیشتر
بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق
6. بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق

شیوا امامی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ جواد حصاری؛ سید هادی پیغمبردوست؛ سید عباس رافت؛ یوسف رمضانی

دوره 7، شماره 4 ، زمستان 1390

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v7i4.11714

چکیده
  مصرف مواد غذایی محتوی کلسترول و اسیدهای چرب اشباع نظیر کره می تواند موجب افزایش کلسترول سرم و ایجاد بیماری های قلبی و عروقی شود. بدین منظور، تلاش های بسیاری جهت کاهش میزان این ترکیبات در مواد غذایی صورت ...  بیشتر
تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری
7. تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری

الهام نورمحمدی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سیدعباس رأفت

دوره 7، شماره 3 ، پاییز 1390

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v7i3.10169

چکیده
  در این پژوهش امکان جایگزینی ساکارز با غلظت های مختلف سوربیتول- اولیگوفروکتوز در تهیه کیک های کم کالری مورد مطالعه قرار گرفت. صفات فیزیکی خمیر کیک مانند وزن مخصوص و ویسکوزیته خمیر و صفات کیک مانند حجم، ...  بیشتر