مدل‌سازی برخی از خصوصیات شیمیایی روغن سیاه‌دانه تحت تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو و سرعت دورانی پرس مارپیچی
1. مدل‌سازی برخی از خصوصیات شیمیایی روغن سیاه‌دانه تحت تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو و سرعت دورانی پرس مارپیچی

حمید بخش ابادی؛ حبیب الله میرزایی؛ علیرضا قدس ولی؛ سید مهدی جعفری؛ امان محمد ضیایی فر

دوره 14، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1397، ، صفحه 17-26

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.57722

چکیده
  در این تحقیق به‌منظور مدل‌سازی شبکه‌های عصبی مصنوعی فرایند استخراج روغن از دانه‌های سیاه‌دانه به کمک پیش‌تیمار مایکروویو از زمان‌های مختلف فرایند (90، 180 و 270 ثانیه) و توان‌های مختلف (180، 540 و 900 وات) ...  بیشتر
پایش فرآیند مالتسازی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
2. پایش فرآیند مالتسازی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

علیرضا قدس‌ولی؛ محسن مختاریان؛ حمید بخش آبادی؛ فاطمه عرب‌عامریان

دوره 9، شماره 3 ، پاییز 1392

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v9i3.29604

چکیده
  مالت‌سازی یک فرآیند زیست فناوری پیچیده است که شامل مراحل خیساندن، جوانه‌زنی و خشک کردن مالت جوانه‌زده در شرایط کنترل شده دما و رطوبت می‌باشد. در این پژوهش پارامترهای فرآیند مالت‌سازی از طریق توابع ...  بیشتر