Isolation and identification of antioxidants components From Cumin seed (Cuminum cyminum)
1. Isolation and identification of antioxidants components From Cumin seed (Cuminum cyminum)

soodabeh einafshar؛ رضا فرهوش

دوره 12، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1395، ، صفحه 742-749

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.53312

چکیده
  Natural materials are complicated compositions; therefore, a rapid screening of the active antioxidants is being challenged in the literature. Different polarity solvents were applied to isolate four fractions (F1, F2, F3 and F4) of methanolic extract of Cuminum cyminum. Their anti-oxidative properties were tested using radical scavenging and FRAP assays. F3 ...  بیشتر
استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتی اکسیدانی پرچم گل زعفران به کمک فناوری امواج فراصوت
2. استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتی اکسیدانی پرچم گل زعفران به کمک فناوری امواج فراصوت

رکسانه روحانی؛ سودابه عین افشار؛ ریحانه احمدزاده

دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، ، صفحه 161-170

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i2.47043

چکیده
  کاسبرگ، گلبرگ و پرچم از محصولات فرعی در فرآیند تولید زعفران هستند که در ایران هیچگونه استفاده ای از آن ها صورت نمی گیرد. این محصولات جانبی حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای آنتوسیانین و آنتی اکسیدان می باشند. ...  بیشتر
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی اکسیدانی چهار رقم آلبالو خشک شده به روش اسمزی
3. خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی اکسیدانی چهار رقم آلبالو خشک شده به روش اسمزی

سودابه عین افشار

دوره 10، شماره 4 ، زمستان 1393، ، صفحه 363-374

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v10i4.43732

چکیده
  آلبالو از محصولات باغی مهم ایران است که مصرف آن به صورت تازه و خشک شده متداول می باشد. در این تحقیق به منظور بررسی اثر پیش تیمار اسمزی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، آنتی اکسیدانی و میکروبی چهار رقم آلبالو ...  بیشتر
تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته برخصوصیات فیزیکو شیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری
4. تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته برخصوصیات فیزیکو شیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری

سودابه عین افشار؛ پروین شرایعی؛ مژگان شورمیج؛ راضیه نیازمند

دوره 10، شماره 3 ، پاییز 1393

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v10i3.38005

چکیده
  گیاه زعفران از مهمترین اقلام صادرات غیرنفتی ایران است. نگهداری گل زعفران در شرایط نامناسب، موجب افزایش آلودگی میکروبی و کاهش کیفیت زعفران می گردد. این تحقیق با هدف افزایش زمان ماندگاری گل زعفران در بسته ...  بیشتر