تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی
1. تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی

سارا بهادران؛ جواد کرامت؛ محمد حجت الاسلامی

دوره 14، شماره 4 ، مهر و آبان 1397، ، صفحه 671-684

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.32711

چکیده
  بزرک گیاهی با ارزش غذایی بالا است که در ایران تنها به‌منظور روغن‌کشی کشت می‌شود وکنجاله آن پس از روغن‌کشی به‌عنوان غذای دام استفاده می‌شود در حالی که این کنجاله دارای مقادیر قابل توجهی پروتئین، فیبر، ...  بیشتر