تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تاثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول
1. تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تاثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول

مرضیه معین فرد؛ پانیذ خالوکرمانی؛ شیما جلدانی؛ علی شریف

دوره 17، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1400، ، صفحه 173-186

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v17i2.86410

چکیده
  قهوه از یکی از مهم‌ترین و پرطرف‌دارترین نوشیدنی‌ها در دنیا به‌شمار می‌رود به‌طوری که از لحاظ تنوع روش‌های تهیه بر سایر نوشیدنی‌های مشابه مانند چای برتری دارد. در میان ترکیبات مختلف موجود در دانه ...  بیشتر
ارزیابی پایداری اکسایشی روغن‌های زیتون سرخ‌کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی
2. ارزیابی پایداری اکسایشی روغن‌های زیتون سرخ‌کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی

فاطمه حبیبی نوده؛ رضا فرهوش؛ علی شریف

دوره 15، شماره 2 ، خرداد و تیر 1398، ، صفحه 235-243

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v15i2.74403

چکیده
  در این تحقیق، شاخص پایداری اکسایشی روغن (OSI) و دوره القا ترکیبات کربونیلی (IPCV) و زمان پایداری سرخ کردن(tf cv =47) (زمان مورد نیاز جهت رسیدن به حد بحرانی 47 میکرومول بر گرم ترکیبات کربونیلی) یک مجموعه‌ای از روغن‌های ...  بیشتر
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن
3. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن

نجمه ملااحمدی بهراسمان؛ رضا فرهوش؛ علی شریف

دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، ، صفحه 565-571

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v12i5.39745

چکیده
  در پژوهش حاضر، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختار اسید چربی و پایدارسازی روغن ماهی کیلکا بررسی شد. اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک، استر متیل آن و آلفا-توکوفرول به‌عنوان شاهد مثبت، با یکدیگر مقایسه شدند. 200 ...  بیشتر
پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت تأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی‌ناشونده آنها
4. پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت تأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی‌ناشونده آنها

سمانه پژوهان مهر؛ رضا فرهوش؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ علی شریف

دوره 12، شماره 2 ، خرداد و تیر 1395، ، صفحه 239-249

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i2.33250

چکیده
  .در این تحقیق، پایداری اکسایشی روغن تخلیص شده ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) در حضور روغن‌های مغز و پوست بنه (2-1 درصد وزنی/ وزنی) و اجزاء صابونی ناشونده آنها (5/1-1 درصد وزنی/ وزنی) بررسی و با اثر آنتی اکسیدان‌های ...  بیشتر