بررسی تأثیر رقم، اسمز، بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه خربزه
1. بررسی تأثیر رقم، اسمز، بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه خربزه

شهره نیکخواه؛ ناصر صداقت

دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، ، صفحه 403-414

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v12i4.33969

چکیده
  در تحقیق حاضر تاثیر انواع روشهای بسته بندی و دمای نگهداری برخصوصیات کمی و کیفی برگهء خربزه مورد مطالعه قرار گرفت. از ارقام تاشکندی و خاتونی میوه خربزه، محلول اسمزی صفر و 10درصد ساکارز و خشک کن کابینتی ...  بیشتر
بررسی روش‌های مختلف نگهداری و بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری
2. بررسی روش‌های مختلف نگهداری و بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری

ناصر صداقت؛ نفیسه واحدی

دوره 11، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1394، ، صفحه 22-30

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v11i1.45430

چکیده
  در این پژوهش، کیفیت قارچ‌های دکمه‌ای سفید (Agaricus bisporus) تیمارشده با آب و اسیدسیتریک در طی دوره نگهداری در شرایط دمایی مختلف (دمای محیط و یخچال) و بسته‌بندی با اتمسفر تعدیل‌یافته (با در نظرگرفتن 1±4% CO2 ، ...  بیشتر