بررسی خصوصیات کیفی و پروفایل اسید چرب پنیر سیاه‌مزگی غنی شده با روغن ماهی انکپسوله شده
1. بررسی خصوصیات کیفی و پروفایل اسید چرب پنیر سیاه‌مزگی غنی شده با روغن ماهی انکپسوله شده

اسحق زکی پور رحیم آبادی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1400

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v18i1.87590

چکیده
  این تحقیق به منظور بررسی ارزش تغذیه­ای و پروفایل اسید چرب پنیر سیاه­مزگی غنی­شده با اسیدهای چرب امگا-3 روغن ماهی انجام گردید. برای این منظور، ابتدا پروسه میکروانکپسوله کردن روغن ماهی با پروتئین ...  بیشتر
تاثیر محلول‌های نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال
2. تاثیر محلول‌های نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال

مهری ذوالفقاری؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ مهین ریگی؛ مجید علیپور

دوره 16، شماره 2 ، خرداد و تیر 1399، ، صفحه 193-205

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v16i2.81835

چکیده
  هدف این مطالعه بررسی اثر نگهدارندگی محلول‌های نمک- شکر بر کیفیت فیش فینگرهای تهیه شده از فیله کپور نقره‌ای هنگام نگهداری در یخچال (˚C4) بود. برای این منظور، ابتدا فیله‌ها با محلول‌های رقیق 10 درصد نمک ...  بیشتر