دوره 20 (1403)
دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = %EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD
تعداد مقالات: 2
مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئینهای تغلیظشده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سینبیوتیک حاوی ترانسگلوتامیناز میکروبی
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، ، صفحه 428-437
چکیده
در این پژوهش، تأثیر مخلوط صمغ عربی، پروتئین آبپنیر تغلیظشده (WPC) و پروتئین تغلیظشده شیر(MPC) بر خصوصیات کیفی ماست سینبیوتیک حاوی آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بررسی شد. مقدار این ترکیبات پروتئینی، مقدار آنزیم، زمان افزودن آنزیم به نمونههای ماست و زمان نگهداری نمونهها متغیر بود. بهمنظور بررسی قابلیت زندهمانی بیفیدوباکتر ... بیشتربررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ زدو تراوشی از گیاه Amygdalus scoparia Spach در منطقه میان جنگل استان فارس
دوره 8، شماره 3 ، مهر 1391