مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانه‌ای(اره‌ای)، بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام
1. مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانه‌ای(اره‌ای)، بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام

مریم نقی پورزاده ماهانی؛ محمد حسین آق خانی؛ خلیل بهزاد؛ عباس روحانی

دوره 13، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1396، ، صفحه 191-201

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1396i1.57153

چکیده
  کیفیت خلال روی عمل اسمز در فرآیند استخراج قند از چغندرقند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. باتوجه به تاثیر لبه تیغه بر پارگی سلول‌های سطح برش، در این مطالعه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و لبه اره‌ای با انجام ...  بیشتر
(RSM) بهینه‌یابی شرایط تصفیه شربت خام چغندر‌قند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ
2. (RSM) بهینه‌یابی شرایط تصفیه شربت خام چغندر‌قند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ

عیسی جاهد؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ خلیل بهزاد؛ محمد الهی؛ آرش کوچکی

دوره 8، شماره 1 ، بهار 1391

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v8i1.14389

چکیده
  در این تحقیق از روش سطح پاسخ (RSM) برای تعیین شرایط بهینه فرآیند تصفیه شربت خام چغندر‌قند با استفاده از بنتونیت جهت تولید قند مایع انورته استفاده شد. برای این منظور فاکتورهای موثر بر فرآیند تصفیه شامل غلظت ...  بیشتر