The effect of some processing parameters on mechanical and image texture properties of fried carrot
1. The effect of some processing parameters on mechanical and image texture properties of fried carrot

Milad Fathi؛ Seyed. M. A Razavi

دوره 12، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1395، ، صفحه 340-349

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v12i3.38117

چکیده
  In this study, potential application of image texture analysis as a non-destructive method for automation and prediction of mechanical properties of carrot chips was investigated. Samples were fried at different processing conditions and moisture content, colour parameters (i.e. L*, a*, b* and E) and mechanical properties (i.e. hardness and apparent modulus) ...  بیشتر
بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینه سازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک
2. بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینه سازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک

زینب فرحانی نژاد؛ میلاد فتحی؛ محمد شاهدی

دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 139-151

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i1.36431

چکیده
  موز میوه ای سرشار از مواد مغذی است که به علت داشتن محتوای رطوبتی بالا استفاده از روش های نگهداری مناسب بمنظور افزایش زمان ماندگاری آن ضروری است. آبگیری اسمزی یک فرآیند غیرحرارتی برای کاهش رطوبت و بهبود ...  بیشتر
بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ
3. بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ

فخری شهیدی؛ محبّت محبّی؛ محمد نوشاد؛ احمد احتیاطی؛ میلاد فتحی

دوره 7، شماره 4 ، زمستان 1390

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v7i4.11705

چکیده
  موز یکی از مهم ترین میوه های گرمسیری از منظر اقتصادی و صنعتی می باشد. با این وجود موز میوه ای فسادپذیر بوده و قابل انجماد نمی‌باشد، لذا مهم ترین روش نگهداری آن خشک کردن است. استفاده از هوای داغ مرسوم ترین ...  بیشتر