دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = سید مهدی اجاق
تعداد مقالات: 3
بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقرهای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغنهای مختلف گیاهی و دماهای متفاوت
دوره 14، شماره 2 ، خرداد و تیر 1397، ، صفحه 229-241
چکیده
چکیده در این تحقیق اثر روغنهای مختلف گیاهی (آفتابگردان، کنجد، زیتون و کانولا) و دماهای متفاوت سرخ کردن (150، 170 و 190 درجه سانتیگراد) در مرحله سرخ کردن مقدماتی، بر تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ... بیشتربررسی اثر افزودن نانو رس بر خواص فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی حاوی نانو ذرات دیاکسید تیتانیوم
دوره 14، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1397، ، صفحه 27-38
چکیده
فیلم دولایه آگار/ژلاتین حاوی نانو ذرات دیاکسید تیتانیوم (TiO2) (2 درصد وزنی- وزنی) و نانو رس (با غلظتهای 3، 5، 10 درصد وزنی- وزنی)، بهوسیله ترکیب در بستر فیلم ژلاتین به روش قالبریزی و طی 2 مرحله تولید شد ... بیشتراثرفیلم بستهبندی نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات دیاکسید تیتانیوم بر خصوصیات حسی، میکروبی و شیمیایی قزلآلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
دوره 14، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1397، ، صفحه 132-144