دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = محمودرضا گلزاریان
تعداد مقالات: 7
درجهبندی دانههای کاکائو آلوده به آفلاتوکسین با استفاده از طیفسنجی مادون قرمز نزدیک
دوره 18، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1401، ، صفحه 129-138
چکیده
آفلاتوکسین یک ترکیب شیمیایی سمی است که توسط قارچهای آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس پارازیتکوس تولید میشود. این سموم قارچی میتوانند باعث آلودگی گسترده محصولات کشاورزی شوند که بهصورت بالقوه دارای ... بیشترپیش بینی برخی ویژگیهای کیفی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از پردازش تصاویر رنگی و شبکههای عصبی مصنوعی
دوره 16، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1399، ، صفحه 145-156
چکیده
درجهبندی میوه از نظر ویژگیهای کیفی از جمله سفتی، مواد جامد محلول و اسیدیته، بهصورت غیرمخرب در امر بازارپسندی آن تأثیر بهسزایی دارد. در این پژوهش با استفاده از ترکیب تکنیکهای پردازش تصویر و هوش ... بیشترتشخیص آسیبهای سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، ، صفحه 652-662
چکیده
سیستم بینایی ماشین یکی از ابزارهای قدرتمند بهمنظور خودکار کردن روشهای درجهبندی محصولات کشاورزی است. در این تحقیق با استفاده از پردازش تصاویر رنگی تهیهشده از میوه انبه به تشخیص خرابیهای ظاهری ... بیشترشناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 152-162
چکیده
شناسایی و جداسازی محصولات کشاورزی تازه و سالم از محصولات مانده و آسیبدیده موجب کاهش تلفات و ضایعات ناشی از گسترش بیماری نمونههای ناسالم میشود. هدف از این مقاله بررسی کیفیت ماندگاری انار دانه طی ... بیشترطبقهبندی اناردانه بر اساس ویژگیهای تصویر بهروش تحلیل تفکیک خطی
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 182-192
چکیده
در این مقاله شیوهای برای طبقهبندی اناردانههای خارجشده از میوه انار بر مبنای کیفیت رنگ ارائه شده است. هدف از این مقاله استخراج و استفاده از ویژگیهای مبتنی بر تصویر برای درجهبندی اناردانهها ... بیشتربررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیدهشده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشههای گرمایی
دوره 11، شماره 5 ، آذر و دی 1394، ، صفحه 677-693
چکیده
هدف از انجام این تحقیق بررسی تغییرات ایجادشده در بافت لهیده سیب در طول زمان میباشد. در تصاویر مرئی از شاخص زردی و در تصاویر گرمایی از شاخص دما جهت بررسی تغییرات استفاده شد. نتایج نشان داد که با گذشت ... بیشترمدلسازی ریاضی فرآیند خشکشدن کیوی در یک خشککن تحتخلأ
دوره 11، شماره 4 ، مهر و آبان 1394، ، صفحه 382-391