پیش بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از پردازش تصاویر رنگی و شبکه‌های عصبی مصنوعی
1. پیش بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از پردازش تصاویر رنگی و شبکه‌های عصبی مصنوعی

امید دوستی ایرانی؛ عباس روحانی؛ محمودرضا گلزاریان؛ منصوره شمیلی؛ پیمان آذرکیش

دوره 16، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1399، ، صفحه 145-156

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v16i2.77537

چکیده
  درجه‌بندی میوه از نظر ویژگی‌های کیفی از جمله سفتی، مواد جامد محلول و اسیدیته، به‌صورت غیرمخرب در امر بازارپسندی آن تأثیر به‌سزایی دارد. در این پژوهش با استفاده از ترکیب تکنیک‌های پردازش تصویر و هوش ...  بیشتر
شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی
2. شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی

محمودرضا گلزاریان؛ علی محمدزاده؛ محمد حسین عباسپور فرد

دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 152-162

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i1.37739

چکیده
  شناسایی و جداسازی محصولات کشاورزی تازه و سالم از محصولات مانده و آسیب دیده موجب کاهش تلفات و ضایعات ناشی از گسترش بیماری نمونه‌های ناسالم می‌شود. هدف از این مقاله بررسی کیفیت ماندگاری انار دانه طی دوره ...  بیشتر
طبقه‌بندی اناردانه بر اساس ویژگی‌های تصویر به روش تحلیل تفکیک خطی
3. طبقه‌بندی اناردانه بر اساس ویژگی‌های تصویر به روش تحلیل تفکیک خطی

علی محمدزاده؛ محمدحسین عباسپورفرد؛ محمودرضا گلزاریان

دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 182-192

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i1.40817

چکیده
  در این مقاله شیوه‌ای برای طبقه‌بندی اناردانه‌های خارج شده از میوه انار بر مبنای کیفیت رنگ ارائه شده است. هدف از این مقاله استخراج و استفاده از ویژگی‌های مبتنی بر تصویر برای درجه‌بندی اناردانه‌ها ...  بیشتر
بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهید‌ه شده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشه های گرمایی
4. بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهید‌ه شده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشه های گرمایی

امید دوستی ایرانی؛ مجمودرضا گلزاریان؛ محمد حسین آق خانی؛ حسن صدر نیا

دوره 11، شماره 5 ، آذر و دی 1394، ، صفحه 677-693

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v0i0.37029

چکیده
  هدف از انجام این تحقیق بررسی تغییرات ایجاد شده در بافت لهید‌ه سیب در طول زمان می باشد. در تصاویر مرئی از شاخص زردی و در تصاویر گرمایی از شاخص دما جهت بررسی تغییرات استفاده شد. نتایج نشان داد که با گذشت ...  بیشتر
مدل سازی ریاضی فرآیند خشک شدن کیوی در یک خشک کن تحت خلاء
5. مدل سازی ریاضی فرآیند خشک شدن کیوی در یک خشک کن تحت خلاء

حامد سیگاری؛ محمد طبسی زاده؛ محمدحسین عباسپورفرد؛ محمودرضا گلزاریان

دوره 11، شماره 4 ، مهر و آبان 1394، ، صفحه 382-391

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i11.27871

چکیده
  با توجه به این که امکان اندازه گیری پیوسته جرم محصول در خشک کن های تحت خلا وجود ندارد، روش های تخمین رطوبت محصول درون محفظه خلا کاربرد پیدا می کند. در این پژوهش از مدل سازی ریاضی برای تخمین رطوبت میوه کیوی ...  بیشتر