پتانسیل آنتی‌اکسیدانی اسانس‌های دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور
1. پتانسیل آنتی‌اکسیدانی اسانس‌های دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور

مریم عزیزخانی؛ فاطمه آدینه پور

دوره 15، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1398، ، صفحه 81-88

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v15i6.72844

چکیده
  در فرآیند صنعتی مواد غذایی، به‌منظور ممانعت از اکسیداسیون چربی‌ها، بهبود پایداری اکسیداتیو مواد غذایی و به حداقل رساندن آسیب به سلامت افراد آنتی‌اکسیدان‌ها به مواد غذایی اضافه می‌شوند. در این پژوهش، ...  بیشتر
بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی
2. بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی

فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

دوره 15، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1398، ، صفحه 13-24

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1396i0.60120

چکیده
  پذیرش مصرف آنتی‌اکسیدان‌های سنتزی به علت اثرات زیان‌آور آنها بر سلامتی انسان، رو به کاهش است. در نتیجه، علاقه زیادی جهت یافتن آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی موثر وجود دارد. زنیان گیاه دارویی ارزشمند است ...  بیشتر
بررسی تاثیر اسانس‌های ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی
3. بررسی تاثیر اسانس‌های ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی

مریم عزیزخانی؛ فهیمه توریان؛ مریم بریری

دوره 12، شماره 2 ، خرداد و تیر 1395، ، صفحه 286-295

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i2.39181

چکیده
  با توجه به تاثیرات منفی نگهدارنده های شیمیایی بر سلامت مصرف‌کنندگان، توجه مراجع قانونی و صنایع غذایی بر کاربرد اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی بعنوان نگهدارنده‌های طبیعی در مواد غذایی متمرکز شده است. ...  بیشتر