اثر صمغ قدومه شیرازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر دوغ تولیدی به روش خشک کردن پاششی
1. اثر صمغ قدومه شیرازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر دوغ تولیدی به روش خشک کردن پاششی

اکرم آریان فر؛ نازنین بزازیان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1400

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v18i1.86590

چکیده
  چکیده تولبد و صادرات دوغ به عنوان یک نوشیدنی تخمیری بومی ایران در سال­های اخیر افزایش رو به رشدی داشته است. یکی از عوامل موثر بر افزایش ضایعات دوغ ، آلودگی ناشی از فعالیت کپک ها و مخمرها می باشد. از روش ...  بیشتر
بررسی اثرامولسیفایرهای پلی‌گلیسرول استر و امولسیفایر داتم به حالت ژل بر خصوصیات فیزیکوشیمیای، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی
2. بررسی اثرامولسیفایرهای پلی‌گلیسرول استر و امولسیفایر داتم به حالت ژل بر خصوصیات فیزیکوشیمیای، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی

مریم قناد رضایی؛ اکرم آریان فر؛ زهرا شیخ الاسلامی

دوره 13، شماره 5 ، آذر و دی 1396، ، صفحه 771-783

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.54699

چکیده
  با توجه به مزایای استفاده از ژل‌امولسیفایرها در صنایع پخت و لزوم تولید این محصول با فرمولاسیون‌های مختلف، در این پژوهش‌اثرغلظت‌های مختلف امولسیفایرداتم (5 و 10و 15 درصد) وغلظت‌های متفاوت پلی‌گلیسرول ...  بیشتر