مدل‌سازی ریاضی فرآیند خشک‌شدن کیوی در یک خشک‌کن تحت‌خلأ

حامد سیگاری؛ محمد طبسی زاده؛ محمدحسین عباسپورفرد؛ محمودرضا گلزاریان

دوره 11، شماره 4 ، مهر و آبان 1394، ، صفحه 382-391

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i11.27871

چکیده
  با توجه به این که امکان اندازه‌گیری پیوسته جرم محصول در خشک‌کن‌های تحت‌خلأ وجود ندارد، روش‌های تخمین رطوبت محصول درون محفظه خلأ کاربرد پیدا می‌کند. در این پژوهش از مدل‌سازی ریاضی برای تخمین رطوبت میوه کیوی در شرایط خلأ استفاده شده است. ورقه‌های میوه کیوی درون خشک‌کن تحت‌خلأ در فشار 10 کیلوپاسکال و دمای 70 درجه سلسیوس خشک گردیدند. ...  بیشتر